Фротирка

Производи

Нашиот асортиман на производи е следниот:
-Фротир крпи за домаќинство
-Фротир крпи – детски програм
-Фротир бањарки (баде мантили)- дамски, машки и детски
-Фротир крпи -хотелски програм
-Фротир ктпи – сауна програм
-Фротир крпи – рекламни
-Фротир прекривки
-Фротир постелнина
-Кухињски крпи – во платно, креп и вафел