Фротирка

Beach Towels

Крпа за плажа Ancor

1,609.00 ден

22 in stock

Category Tag

За извонреден, поголем пешкир, со добра цена, Ancor е одличен избор. Со димензии 100х180, дебелина 440 g/m2, што значи ќе имате голем, дебел и удобен пешкир кој апсорбира и е совршен за лежење. Прекрасен спектар на бои од двете страни на крпата.

Карактеристики

Тип: крпа
Тежина: 440g/m2
Димензии: 100x180cm

Details

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Крпа за плажа Ancor”

Your email address will not be published. Required fields are marked *