Фротирка

Hotel / Spa & Wellness

Пешкир FroFit SportLine

240.00 ден

Заеднички да кажеме добредојде на новата, спортска колекција од 𝐅𝐫𝐨𝐭𝐢𝐫𝐤𝐚 🏀🎾🥊 За да ставиме акцент на тоа колку е важна физичката активност како дел од секојдневието, креиравме ⓈⓅⓄⓇⓉ – колекција со живописни бои, секоја крпа со препознатлив, мотивирачки слоган 🏐🏋️‍♀️🥍 Ова е нашата ексклузивна 𝐅𝐫𝐨𝐅𝐢𝐭 колекција

Тежина: 450 г/м2
🥋🏓 Димензиите на крпите се 40х70 cm

Details

Dimensions 40 × 70 cm
боја

Yellow-404, Тurquoise 421, Red 504, Black, Виолетова 95, Зелена 422/М, Портокалова 408/М, Royal blue 502, циклама 100/P

големина

40×70

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пешкир FroFit SportLine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…