Фротирка

Производство

Подготовка!

Боење и ткаење на предивото!

Доработка!

Боење и доработка на фротир!

Конфекционирање!

Конфекционирање на фротир!

Најдобриот тим!

Нашиот квалитетен кадар, е нашето тајно оружје. Нашите резултати се плод на долгорочно вложување во градење на најдобрата екипа за секој предизвик!

Директор: Дејан Станков

Како стигнавме до успехот!

Константната соработка со повеќе земји низ светот, придонесе да размислуваме различно и да се подготвуваме да бидеме конкурентни на светски лидери во областа на производството на фротирни производи.

Научивме како да произведуваме константен квалитет, фокус на детали, брзо и конкретно преговарање и договарање, навремени испораки и коректен партнерски однос!