Везените производи од нашата понуда се памучни, меки, нежно се лепат за телото и одлично ја впиваат водата. Отпорни се на абење, стабилни бои и подготвени да израдуват некоја ваша сакана личност.

Ова е 100% практичен и оригинален подарок кој нема да собира прашина на полицата. Везениот производ ќе биде во секојдневна употреба и ќе ве потсети на личноста која ви ја подарила. Итро, зар не?

Најдете или дизајнирате 100% оригинален подарок за него, неа, роденден, свадба или крштевка

Прикажани се сите 13 резултати