Фротирка

Контакт

Контактирајте не по телефон
или пополнете ја формата

++ 389 (0)33 411 455
мобилен телефон
Работно време
Понеделник - петок: 8:00 - 16:00

Делчево

Главните производни капацитети се наоѓаат во Делчево.

 
Индустриска 21
Делчево, С. Македонија

00 389 33 411 455 централа

00 389 33 411 739 комерција
Делчево

Индустриска 21,

Делчево, С. Македонија

00 389 33 411 455

Делчево

Индустриска 21,

Делчево, С. Македонија

00 389 33 411 455

ПОПУСТ -20% ЗА КРАЈ НА СЕЗОНАТА 🎁✔

X