Фротирка

Квалитет

  • Која е Фротирка? Фротирка е крпа која успеала во животот!
  • Нашата дејност, мото и идентитет: ткаењето на висококвалитетен фротир.
  • Ги селектираме само најквалитетните суровини… Од парче ткаенина – совршен краен производ. Колку висока ќе биде една градба зависи само од цврстината на темелот, затоа, за да ви пружиме врвен готов производ користиме само суровини со врвен квалитет.✨
  • Го дублираме памучното предиво. Што значи ова? Дублираното предиво е двојно посилно од единечното, за квалитет кој трае, за Фротирка квалитет!✨
  • Негуваме здрава врска со нашите потрошувачи, исто како и кончањето на памучното предиво – уште еден фактор кој придонесува за квалитетен краен продукт.✨
  • А што е со боите на прекрасните пешкири, бањарки, прекривки? Создадовме оптимална цена за квалитетот кој го нудиме: за живот во боја, за бои кои траат и траат…
  • Секој производ е со сновани и шлихтани основи, секогаш работени под будното око на нашите професионалци
  • Производи од фротир доработени до најситен детал, за совршен краен производ🏆