Ова лето е лето за паметење!
Делчево е во фокус на забавните случувања, а таму каде што е забавата, таму се и изненадувањата и Фротирка! На 09 Август Ве очекуваме на Делчевско лето од 21ч да се забавуваме заедно со
неповторливата Даниела Мартиновиќ 🎵🎶🎤🎧🎷
#frotirka #delcevo