Фротирка

Hotel / Spa & Wellness

Пешкир FroFit

243.00 ден

SKU N/A Categories , Tag

Заеднички да кажеме добредојде на новата, спортска колекција од 𝐅𝐫𝐨𝐭𝐢𝐫𝐤𝐚 🏀🎾🥊 За да ставиме акцент на тоа колку е важна физичката активност како дел од секојдневието, креиравме ⓈⓅⓄⓇⓉ – колекција со живописни бои, секоја крпа со препознатлив, мотивирачки слоган 🏐🏋️‍♀️🥍 Ова е нашата ексклузивна 𝐅𝐫𝐨𝐅𝐢𝐭 колекција
🥋🏓 Димензиите на крпите се 40х70 cm

Details

боја

Purple, Yellow, Green, Orange, Rose, Blue, Navy blue, Red, Black

големина

40×70

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пешкир FroFit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *