Фротирка

Towels

Пешкир Oslo

359.00 ден

SKU N/A Category Tag

Кога крајниот производ блика од живост и измамува насмевки – знаеме дека памукот сме го преточиле во уметност 🎨

🧩 димензии: 50x90cm, 440gr/m2

 

Достапни бои

Жолта

Сина

Темно сива

Лила

Details

Dimensions 50 × 90 cm
боја

Yellow 14-0955, Lila 95, Blue 18-3921, Dark Gray 415/M

големина

50×90

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Пешкир Oslo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…