Фротирка

Блог

Какви мисли ви буди есента? Во Фротирка есента ни е најинспиративен период: сувите лисја кои започнуваат да се…

Деветтото издание на Струмица ОПЕН фестивал започна на 9 август и беше во знакот на поддршката на македонската…

На 09 јули, на градскиот плоштад во Струмица, во склоп на Струмица Опен Фестивалот се одржа јубилејната десетта…

Ни претставува огромна чест и задоволство кога придонесуваме за промоција на наши млади таленти, и воедно, во промоција…